Om Mig

Mit navn er Mette Thillerup, jeg har arbejdet professionelt med dyr siden 1997. Jeg er uddannet hundetræner og dyredfærdsterapeut og har derudover også været ansat på en dyreklinik i 5 år hvor jeg bl.a. fungerede som veterinærsygeplejerske.

Jeg er uddannet hundefrisør i Hvidovre Hundesalon og medlem af LHS, Landsforeningen for hundesoignering. Som medlem af LHS sørger jeg for at holde mig opdateret indenfor mit fag ved jævnligt at deltage i kurser om f.eks. klipning og trimning af racer, adfærd, sygdomme m.v.

Dyr har altid været en enorm vigtig del af mit liv. Min barndom var fyldt med dyr. Udover katte havde vi et hav af andre dyr. Senere da jeg påbegyndte min adfærdsterapeutuddannelse fik jeg en engelsk cocker spaniel ved navn Emma som jeg havde i 9 år. Derefter fik jeg min nuværende hund, en Lagotto Romagnolo som hedder Ronja. Udover Ronja har jeg også min kat Fiona på 13 år.

Der har derfor aldrig været tvivl om at jeg skulle arbejde med dyr og jeg må sige, at jeg har fundet min rette hylde, som hundefrisør.